De paarden

Harry

Naam: Harry
Ras: Tinker
Geslacht: Ruin
Geboortejaar : 1998

Harry haalde tijdens de keuring te Moerbeke - Waas
op 19 juli 2008 1ste Premie met ster predicaat en werdt zelfs dagkampioen. Dit certificaat werdt herkend door Het Nederlands Stamboek voor Tinkers.
Tevens is hij het voorpaard in tijdens het tandem rijden en loopt hij links tijdens dubbelspan. Ook is hij goed geleerd onder het zadel.

 

Radja

 

Camille & Wytske

 

Twister van de Nodeschfarm

 

 

    

Naam: Radja
Ras: Tinker
Geslacht: Ruin
Geboortejaar: 1998

Radja haalde tijdens de keuring te Moerbeke - Waas op 19 juli 2008 1ste premie met ster predicaat. Dit certificaat werdt herkend door Het Nederlands Stamboek voor Tinkers.
Tevens is hij het achterpaard tijdens het tandem rijden en loopt hij rechts tijdens het dubbelspan. Radja is een echte doorzetter, werker kortom een echte leider. Ook loopt hij goed onder het zadel.

 

Naam: Camille & Wytske
Ras: Fries
Geslacht: Merrie
Geboortejaar: 2008-2007

Camille en Wytske zijn bij ons gekomen in 2013 en zijn in opleiding gegaan in de koets, ze konden de basis en zijn hier dan verder doorgetraind tot wat ze nu zijn. Top dus en volledig klaar om reeds twee jaar mee te draaien in de verhuur. Ze rijden eveneens allebei onder het zadel. Ze zijn allebei afkomstig uit Friesland en zijn dan ook ingeschreven in het Nederlands Friese Stamboek.

 

Naam: Twister van de Nodeschfarm
Ras: Fries
Geslacht: Ruin
Geboortejaar: 2014

Twister is hier bij ons geboren, al meteen was duidelijk dat hier een prachtig paard was geboren en dus ook is geworden. Op zijn 2.5 jaar is hij opgeleid in de koets, zowel enkel als dubbel, kreeg dan voor de rest van het seizoen rust. Wordt nu (2017) doorgereden in de kleine koets om dan volgend jaar ingezet te worden in de verhuur. Hij is intussen ongeveer 1.68m groot. Hij bied mooi perspectieven voor de toekomst.